Vágólapra másolva!
A várakozásnak megfelelően otthon tartotta a három pontot a Pápával szemben az éllovas Videoton a labdarúgó Soproni Liga 18. fordulójának szombati játéknapján.

Soproni Liga, 18. forduló:
Videoton FC - Lombard Pápa 2-0 (1-0)
Székesfehérvár, 2200 néző
v.: Fábián
Videoton: Sebők - Andic, Lipták, Horváth G., Elek - Polonkai, Farkas I Balázs, Sándor (Szakály D. 82.) - Nagy D. (Farkas II Balázs 28.), Nikolic (Lencse 68.), Alves
Pápa: Szűcs - Quintero (Zulevs a szünetben), Dlusztus, Farkas A., Rajnay - Heffler, Gyömbér, Tóth G. - Rebryk, Bárányos (Mészáros 62.), Bali (Abwo 57.)
gól: Alves (11.), Nikolic (55.)
kiállítva: Dlusztus (80.), Abwo (91.)
sárga lap: Szakály D. (84.), illetve Rebryk (29.), Dlusztus (36., 80.), Rajnay (51.)

Két gólerős támadója, Nikolic és Alves összjátékából viszonylag gyorsan vezetést szerzett a Videoton, de a bekapott gól után sem élénkült a Pápa játéka, a hazaiak uralták a meccset.

A második félidő elején növelte előnyét az agresszív támadófutballt játszó székesfehérvári alakulat, majd visszavett a tempóból, a vendégcsapat azonban így sem tudott újítani. Dlusztus második sárgája és egyben piros lapja után az utolsó tíz percben emberelőnyben játszhatott a Videoton, de újabb gól már nem esett. A mérkőzést Abwo könyöklés miatti kiállítása zárta.

A Videoton sorozatban ötödik bajnoki találkozóján nem kapott gólt.