Vágólapra másolva!
A Daily Mail szerint a házasságtörő John Terryt kioktató Carlos Tévez sem különb a Chelsea kapitányánál. Az angol bulvárlap egy héten át nyomon követte a Manchester City csatárának állítólagos félrelépését.

A Daily Mail szerint a sztori február közepén kezdődött, amikor Tévez klubja, a Manchester City engedélyével haza utazott, hogy várandós felesége mellett legyen. Négy nappal később megszületett koraszülött kislányuk, majd nem sokkal később Tévez visszatért Manchesterbe, de már nem egyedül. A gépre ugyanis felszállt Mariana Paesani is, akinek ugyan nem az argentin focista mellé szólt jegye, mégis rögtön Tévez mellé ült, majd az egész utat csókolózással töltötték. A gépről külön szálltak le, de az éjszaka már ismét együtt voltak Manchesterben.

A lap beszámolója szerint március 2-án Tévez Münchenbe, a Németország elleni barátságos meccsre is elvitte szeretőjét, aki ugyanabban a szállodában lakott, ahol az argentin csapat. A meccs után pedig Madrid érintésével együtt repültek vissza Buenos Airesbe, ahol elváltak útjaik.

Téveznek már 2008-ban is viszonya volt Paesanival, és felesége emiatt válással fenyegette, de miután kiderült, hogy gyereket, meggondolta magát.

Tévez a múlt héten intézett verbális támadást a Chelsea-ben játszó John Terry ellen, aki feleségét megcsalva viszonyba keveredett volt csapattársa, Wayne Bridge barátnőjével. Az argentin azt mondta, ha valaki az ő hazájában ilyet csinálna, már régen halott volna, és hogy nincs erkölcsi mentség Terry tettére.