Vágólapra másolva!
Roberto Mancini, a Manchester City vezetőedzője nem tudja, hol tartózkodhat argentin labdarúgója, Carlos Tévez, aki családi okokra hivatkozva hazájába utazott a múlt héten.

"Fogalmam sincs, hol lehet, de azt sejtem, hogy Argentínában van - mondta az olasz tréner. - Nagyon fontos hét áll előttünk, és szükségünk lenne rá, de nyolc napja nincs Angliában, és nem tudom, hogy otthon tud-e edzeni. Remélem, hogy az elkövetkező két napban visszatér."

Mancini hozzátette: szerdán beszélt Tévezzel, aki azért utazott haza, mert felesége a tervezettnél tíz héttel hamarabb hozta világra második kislányukat.

A klubnál úgy tudják, hogy az újszülött már jól van, és Tévez felesége elhagyhatta a kórházát, de a rokonok szerint Tévez még nem tervezi a visszautat Manchesterbe, mivel a baba állapota még nem kielégítő.

Tévez eddig 19 gólt szerzett az idényben, így érthető, hogy megérzi hiányát a City, amely az FA-kupában a Stoke Cityt fogadja megismételt mérkőzésen szerdán, majd vasárnap a Chelsea vendégeként lép pályára a Premier League 28. fordulójában.