Vágólapra másolva!
A Budapest Honvéd hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott az Újpesttel a labdarúgó Soproni Liga 5. fordulójában, vasárnap.

Eredmény:
Budapest Honvéd - Újpest FC 1-1 (0-1)
Bozsik Stadion, 2000 néző
vezette:Arany
Honvéd: Németh G. - Vukmir, Debreceni, Botis, Hajdú - Hrepka, Hidi (Horváth A., 36.) Benjamin, Diego (Moreira, 73.) - Zsolnai, Abraham (Palásthy, 90.)
Újpest: Balajcza - Vermes, Vaskó (Lambulic, 17.), Korcsmár, Pollák - Simek (Tóth N., 58,), Sándor Gy., Stokes, Millar - Foxi, Simon A. (Barczi, 81.)
gól: Hrepka (82.), illetve Foxi (29.)
sárga lap: Debreceni (33.), Hajdú (63.), illetve Pollák (40.), Vermes (73.)

Az első félidőben inkább a keménykedéssel törődtek a játékosok, rengeteget állt a játék szabálytalanságok miatt, Vaskót például le is kellett cserélni egy eset után. Elsőként a vendégek kezdtek el a játékra koncentrálni, Foxi pedig meg is szerezte a vezetést. Ezt Diego egalizálhatta volna, de a kapufát találta el.

A fordulást követően a kispestiek nekiestek ellenfelüknek: az Újpest csak Balajcza szenzációs bravúrjainak köszönhette, hogy megtartotta a vezetést. A lila-fehérek főként a kontrákra építettek (egy lesgólig jutottak), de a hazaiak nem adták fel, Hrepka pedig a 82. percben egyenlített, beállítva ezzel az 1-1-es végeredményt.