Vágólapra másolva!
Hivatalosan is megerősítette a Manchester United labdarúgócsapata, hogy távozik a klub kötelékéből Carlos Tévez. Az argentin csatár menedzsere és tanácsadója szavára hallgatva várhatóan a Chelsea vagy a Manchester City ajánlatát fogadja majd el.

"Az biztos, hogy Carlos július elsejéig nem hoz döntést, akkor is saját maga fog dönteni. Fontos lépés előtt áll, hiszen a következő öt évre olyan együtteshez szeretné magát elkötelezni, amelyben ambíciót lát. Az biztos, hogy szereti annyira a United-híveket, hogy a legnagyobb rivális Liverpoolban nem gondolkodik" - nyilatkozta tanácsadója, Kia Joorabchian.

Joorabchian megerősítette, a Manchester City az egyik, a Chelsea a másik legkitartóbb kérő, kérdés, melyiket választja majd a legutóbbi szezonban 15 gólig jutó támadó.

A Manchester City közben egy csatárt már igazolt, a BBC úgy tudja, hogy a Blackburn paraguayi játékosa, Roque Santa Cruz 18 millió fontért érkezett a kisebb manchesteri csapathoz. A City eddig csupán Gareth Barryt szerezte meg az Aston Villától.