Vágólapra másolva!

Zongoristával hangol a futsalcsapat az Eb-re

Zeneszerző, pszichológus és játékvezető segíti a januári, hazai rendezésű Európa-bajnokságra történő felkészülésben a magyar futsalválogatottat, amely a két ünnep között Telkiben edzőtáborozik.

Az Eb kommunikációs ügynökségének tájékoztatása szerint Kozma Mihály szövetségi kapitány minden részletre kiterjedő programot állított össze csapatának, hogy ellensúlyozza a profikból álló európai elitcsapatok helyzeti előnyét. A szakember egyelőre tizenhét főből álló kerettel dolgozik, ám ezt az utolsó felkészülési mérkőzést követően, január közepén három fővel szűkíti majd.

"A korábban futsalozó, világszerte ismert zeneszerző-zongoristát, György Ádámot hívtam meg például, hogy az egyik nap tréningezzen velünk, majd tartson előadást a sikerek felé vezető útról" - mondta Kozma Mihály a különleges programról. "Egy másik alkalommal az Eb- és vb-döntőt vezető futsal játékvezető, Török Károly beszél a nemzetközi bírók szabályalkalmazási gyakorlatáról, valamint tervezem Nagy Sándor pszichológus bevonását, aki a nagypályás válogatott munkáját is segítette."

A január 19-én kezdődő Európa-bajnokság magyar érdekeltségű budapesti csoportmérkőzéseire a jegyeknek több mint a fele gazdára talált, de már a január 30-i debreceni döntőre is elkelt a belépők hetven százaléka . A bérletvásárlási akciót a szervezők január 10-ig meghosszabbították, belépők a www.futsaleurotickets.com oldalon, országszerte az Ibusz-irodákban, illetve a Budapest Sportaréna és a Főnix Csarnok jegypénztáraiban kaphatók.