Vágólapra másolva!
Carlos Queiroz, a portugál labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya bízik benne, hogy alapembere, Cristiano Ronaldo időben rendbe jön, és játszhat a november 14-én és 18-án esedékes európai világbajnoki pótselejtezőkön.

Ronaldo még spanyol klubcsapata, a Real Madrid szeptember végi, a francia Olimpique Marseille elleni Bajnokok Ligája-találkozóján szenvedett bokasérülést, majd idő előtt pályára lépve az október 10-i, Portugália-Magyarország vb-selejtezőn kiújult nála a baj.

"Nagyon remélem, hogy számolhatok vele a pótselejtezős meccseken. Az első találkozóig négy hetünk van, s meggyőződésem, hogy Cristiano már az előtt futballozni fog és gólokat rúg a Realban" - mondta a szakvezető, akinek együttese a hétfői sorsoláson négy nemzeti csapat - a bosnyák, a szlován, az ír és az ukrán válogatott - egyikét kaphatja riválisul.

A pótselejtezők első összecsapásait november 14-én rendezik, a visszavágókat pedig négy nappal később. A párharcok győztesei kijutnak a jövő évi dél-afrikai világbajnokságra.