Vágólapra másolva!
Ingyen lesz látható a Debrecen első Bajnokok Ligája találkozója, a Liverpool elleni összecsapás a Digi Sporton, mivel október 31-ig díjmentesen fogható a magyar labdarúgócsapat szerdai BL-mérkőzéseit közvetítő csatorna. A találkozót a Kossuth Rádió is élőben közvetíti.

A cég csütörtöki közleményében úgy fogalmaz: hosszú távú stratégiájával összhangban szeptember 3-tól minden műsorterjesztési társaság számára - azonos feltételek mellett - elérhetővé tette a Digi Sport csatorna saját hálózatukon történő elosztását. Így az ország területének több mint 80 százalékán nézhetővé válik az utóbbi évtized legjelentősebb magyar labdarúgó sikere, a Debrecen BL-beli szereplése.

Október 31-ig a Debrecen egy mérkőzést vív szerdán a BL-ben: első fellépésén a Liverpoolhoz látogat, szeptember 16-án.

A találkozót - ahogy a DVSC további BL-csoportmérkőzéseit is - az MR1-Kossuth Rádió élőben adja. A Liverpool elleni meccsről 20.40-kor kezdődik a műsor, a szakértő Várhidi Péter, korábbi szövetségi kapitány lesz.

"Bár a T-Home - a Bajnokok Ligája közvetítésért kiírt tender lezárása óta - többször megkereste a nyertes csatorna képviselőit a műsor továbbításával kapcsolatban, ajánlatot a mai napig nem kaptunk tőlük: így jelenleg nem folynak tárgyalások a műsorsorozat továbbításáról" - áll a T-Home kommunikációs osztályának közleményében.