Vágólapra másolva!
A Manchester United labdarúgóklub jogi lépésekkel fenyegeti a francia Le Havre-t, mert utóbbi azzal vádolta meg az angol bajnokot, hogy elcsábította Paul Pogbát.

Jean-Pierre Louvel, a Le Havre elnöke szerint a MU júliusban készpénzt és egy családi házat ajánlott Pogba családjának azért, hogy a fiatal játékos az Old Traffordra szerződjön.

"Klubunk hétfőn levélben tájékoztatta a francia egyesületet, hogy jogi lépéseket tesz, amennyiben a múlt péntekihez hasonló állítások kerülnek ismét nyilvánosságra Paul Pogba átigazolásával kapcsolatban" - áll a United közleményében. "Nem ajánlottunk fel sem pénzbeli juttatást, sem házat a szüleinek."

Alain Belsoeur, a Le Havre klubigazgatója a fenyegető levél ellenére kijelentette, hogy az angolok egyszerűen ellopták tőlük a 16 esztendős tehetséget.

A nemzetközi szövetség (FIFA) egy hasonló ügyben múlt csütörtökön úgy döntött, hogy a Chelsea a következő két átigazolási időszakban nem szerződtethet új játékost. A büntetést azért kapta a londoni klub, mert 2007-ben arra ösztönözte a francia Gael Kakutát, hogy szegje meg a Lens-szal érvényes megállapodását és igazoljon Londonba.