Vágólapra másolva!
Ideiglenesen elhárult a felszámolás veszélye a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapatát működtető kft.-nél, ugyanis a megyei bíróság hat hónapig felfüggesztette a céggel szemben indított felszámolási eljárást.

A boon.hu csütörtöki híre szerint egy-egy kérelem érkezett a bíróságra a múlt hét második felében, mindkettő azonos tartalommal, azaz a felek azt kérték, hogy fél évig függesszék fel az ügyintézést, s mivel erre a jogszabály lehetőséget ad, a bíróság a kérésnek eleget tett.

Amennyiben a DFC Kft. kifizeti a felszámolást kezdeményezőnek a követelését, és ezt hitelt érdemlően bizonyítja, akkor az eljárást megszüntetik, illetve ha a felszámolást kezdeményező meggondolja magát, akkor a hat hónap letelte előtt is kérheti a felszámolási ügy további lefolytatását.

Kedden a miskolci önkormányzat arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a klubot működtető gazdasági társaság tulajdonosa bejelentette: vállalkozása kivonul a futballból. A DVTK-t érintő megoldási javaslatokról várhatóan tíz nap múlva egyeztetnek.