Vágólapra másolva!
Csupa jó hír éri mostanában a Liverpool szurkolóit. A csapat az elmúlt hetekben bombaformában futballozott, kiverte a Real Madridot a Bajnokok Ligájából, majd pedig a pontvadászatban idegenben győzte le a nagy rivális Manchester Unitedet. Utóbbi diadallal a Vörösök hátránya egy pontra csökkent a listavezető manchesteriek mögött. Pár nappal később aztán az együttes szakvezetője, Rafael Benítez is aláírta új szerződését, amely további öt évre köti őt a klubhoz, és nem csak a mester, hanem a teljes szakmai stáb is elkötelezte magát a liverpooliakhoz.

Csütörtökön pedig a keret talán legfontosabb tagja is meghosszabbította szerződését. A Vörösök csapatkapitányát, Steven Gerrardot az elmúlt hónapokban többször is kapcsolatba hozták a Real Madriddal, amelynek elnökjelöltje, Florentino Pérez állítólag csillagászati összeget is hajlandó lett volna kifizetni a középpályásért - aki azonban a jelek szerint nem akar távozni az Anfieldről.

A focista ugyanis mindenben megegyezett a vezetőséggel az új kontraktusáról, ami 2013-ig érvényes - az eddigi szerződés 2011-ben járt volna le.

További átigazolási hírek:
A Manchester City bolgár balszélsőjét, Martin Petrovot a Tottenham Hotspur szeretné leigazolni. A Monaco középpályása, Camel Meriem iránt a Deportivo érdeklődik.

A Partizan Beograd balhátvédjét, Ivan Obradovicot a Werder Bremen szemelte ki. A holland Twente szélsője, Eljero Elia a Hamburgban folytathatja pályafutását.

Az Atlético Madrid argentin középpályását, Maxi Rodríguezt a Juventus és az AS Roma is örömmel látná soraiban. A Valencia az Almería csatárával, Álvaro Negredóval erősítene.

www.global-soccer.eu