Vágólapra másolva!
A Tottenham Hotspur az edzőcsere óta egyre feljebb kapaszkodik a tabellán, és Harry Redknapp vezérletével sorra nyeri a mérkőzéseket, miközben a Ligakupában már ott van a legjobb négy között. A szakembert ismerve azonban szinte bizonyos, hogy a Spurs a téli átigazolási időszakban igen aktív lesz, a londoni együttest a hírek szerint elsősorban támadókat keres.

A Daily Mirror úgy értesült, hogy Redknapp legújabb kiszemeltje a Liverpool holland futballistája, Ryan Babel, akit már januárban szeretne leigazolni.

A Vörösök játékosa a jelenlegi idényben nem számít alapembernek csapatában: 17 forduló alatt csak 11 bajnokin lépett pályára, és többnyire csak csereként vetették be - a Premier League-ben mindössze kétszer fordult elő, hogy ott volt a kezdő tizenegyben. Nem csoda, hogy Babel elégedetlen a helyzetével, és alighanem megfontolná a Tottenham ajánlatát - a kérdés már csak az, hogy a Liverpool hajlandó lenne-e megválni a sokoldalú focistától, aki szélsőként és centerként is bevethető. A liverpooliak 2007 nyarán 11 millió fontot fizettek érte, és a Spurs állítólag most nyolcmilliót kínál a holland játékosért.

További átigazolási hírek:
A Wolverhampton Wanderers csatárát, Sylvan Ebans-Blake-t az Everton szemelte ki. A Girondins Bordeaux csatára, Fernando Cavenaghi iránt a Tottenham Hotspur érdeklődik.

A Hearts védőjét, Christophe Berrát a Bolton Wanderers vinné. A Borussia Mönchengladbach válogatott szélsője, Marko Marin a Bayern Münchenben köthet ki. A Hertha BSC a brazil Fluminense balhátvédjével, Júnior Césarral erősítene.

A Manchester City brazil középpályását, Elanót az RCD Espanyol szeretné megszerezni. A Real Betis argentin csatárát, Mariano Pavonét az Atalanta venné kölcsön. Huszti Szabolcs iránt a Celtic is érdeklődik.

www.infosport-focivilag.hu