Vágólapra másolva!
Tovább nőtt a sérültek listája a Chelsea labdarúgócsapatánál, a szerdai, Kolozsvár elleni Bajnokok Ligája-meccsen Didier Drogba szenvedett térdsérülést, ami hónapokra kivonhatja a forgalomból.

"Nem maradt sok variációs lehetőségem, de a hétvégére kitalálunk valamit" - nyilatkozta Luiz Felipe Scolari, a Kékek vezetőedzője a mérkőzést követő sajtótájékoztatón.

A portugál mester elsősorban nem a 0-0-s végeredmény miatt volt borús hangulatban, jobban aggasztotta, hogy Deco, Essien, Ricardo Carvalho és Joe Cole után úgy tűnik, Drogbát is nélkülöznie kell.

Az elefántcsontparti támadó szeptember 13-án tért vissza hosszú kihagyás után, most pedig ismét súlyosnak tűnő sérülést szenvedett, a jobb térdében sérültek meg a szalagok, így akár hónapokig nem állhat Scolari rendelkezésére.

Az edző problémáit tovább súlyosbítja, hogy Alex és Terry is kisebb izomhúzódást szenvedett a 0-0-s döntetlenre végződő találkozón, így már hét alapembernek számító játékos került a partvonalon kívülre, a Kolozsváron fájós háta miatt hiányzó Ashley Cole azonban visszatérhet.

A hétvégén a Premier League-ben a jelenleg 14 ponttal vezető Chelsea a harmadik Aston Villával találkozik.