Vágólapra másolva!
Dzsudzsák Balázs együttese, a PSV Eindhoven sem a bajnokságban, sem pedig a Bajnokok Ligájában nem rajtolt valami fényesen, ám ennek ellenére a Philips-gyári együttes találkozóin rendszeres vendégek a külföldi sztárklubok megfigyelői.

Ennek elsődleges oka a csapat holland válogatott középpályása, Ibrahim Afellay, aki manapság a nemzetközi játékospiac egyik legkeresettebb futballistájának számít.

A marokkói származású karmester alapembernek számít a PSV-ben, de ha az eindhoveni gárda továbbra is így szerepel, akkor aligha lesz képes megtartani a focistát, aki iránt többek között az Arsenal FC és a Juventus FC is érdeklődik.

Különösen a torinóiak részéről tűnik komolynak szándék, hiszen a Juvénak nagy szüksége lenne egy valódi karmesterre. A mindössze 22 esztendős Afellay ideális jelöltnek számít, és a hírek szerint a torinóiak fő játékos-megfigyelője, Renzo Castagnini többször is személyesen tekintette meg a középpályást a PSV találkozóin.

Persze az Arsenal FC érdeklődését sem lehet egy kézlegyintéssel elintézni, hiszen az Ágyúsok már majd egy éve figyelik a középpályást, aki egyébként tavaly decemberben hosszabbított szerződést a PSV-nél - szerződése így 2011-ig köti a klubhoz.

A Manchester United középpályásával, Owen Hargreavesszel az FC Barcelonát és a Manchester Cityt hozták kapcsolatba.

A Blackburn Rovers norvég szélsőjét, Morten Gamst Pedersent a Fulham FC és a West Bromwich Albion csábítja.

Az FC Internazionale kiszemeltje a Benfica argentin támadója, Ángel Di María. A Sampdoria a Fiorentina két focistájával, Gianpaolo Pazzinivel és Pablo Daniel Osvaldóval erősítene.

www.infosport-focivilag.hu