Vágólapra másolva!
Sok szurkoló bosszús volt, hogy az Arsenal legnagyobb sztárjai nem játszottak kedden a Haladás ellen, s igaz, Adebayor, Van Persie vagy épp Fabregas (ő el sem jött) nem lépett pályára Szombathelyen, azért nem lebecsülendő, hogy ott volt a londoni csapatban a szupertehetség Ramsey, a vb-t is megjárt Walcott, de Almunia kapus és a csapatkapitány Clichy neve is jól csenghet a "futballfül" számára. Arséne Wenger edző le is szögezte, nem marketing-, hanem szakmai szempontok miatt ugrottak át Ausztriából az Ágyúsok, a szakvezető szerint főleg az első félidő volt hasznos a Premier League-rajtra készülő csapata számára. Tekintse meg a 90 perc után készített helyszíni videóinkat!


Ők játszottak:

Haladás - Arsenal (angol) 1-1 (1-1)
Szombathely, 12 ezer néző
Haladás: Rózsa (Szép, 75.) - Schimmer (Csontos, 71.), Guzmics, Kuttor (Balassa, 73.), Tóth P. (Kovács Zs., 75.) - Vörös (Maikel, 71.), Molnár (Devecseri, 75.), Kaj (Sipos, 62.) - Oross (Burkus, 73.), Kenesei (Rajos, 62.), Simon A.
Arsenal: Almunia (Mannone, 46.) - Sagna, J. Hoyte, G. Hoyte, (Traoré, 46.), Clichy - Ramsey (Randall, 46.), Denílson, Wilshere (Coquelin, 63.), Walcott - Bendtner, (Simpson, 63.), Vela (Lansbury, 46.).
gól: Kenesei (25.), illetve Walcott (41.)