Vágólapra másolva!
Az eredeti programnak megfelelően kedd délben találkozott Erwin Koeman legénysége, hogy folytassa a múlt héten megkezdett előkészületeket. A magyar labdarúgó-válogatott a Horvátország elleni, szombati meccsre készül.

Valamennyi játékos, akit korábban jelölt kertébe, ott volt a gödi randevún, egyetlen kivétellel: Koltai Tamás, aki klubja, a Győr vasárnapi meccsén megsérült és le kellett cserélni, még egy utolsó kivizsgáláson vett részt, és csak este csatlakozik társaihoz.

Hajnal Tamás, Dzsudzsák Balázs és Priskin Tamás kihagyta a keddi edzést. A magyar szövetség (MLSZ) honlapja szerint mindhármukra orvosi vizsgálat vár.

A többiektől külön tréningezett a kisebb sérüléssel bajlódó Ferenczi István. Legközelebb szerdán délelőtt edz a csapat, délután kikapcsolódásként golfoznak a futballisták.

A kapitány erre a hétre egyetlen sajtónyilvános eseményt tervezett: csütörtökön 19 órakor a szombati meccs színhelyén, a Megyeri úti stadionban tartandó edzésen lehetnek jelen a média képviselői.

Vendég is érkezett az edzőtáborba, Ronald Mollinger, a Holland Királyság magyarországi nagykövete látogatta meg honfitársát, Erwin Koemant, akivel Kisteleki István MLSZ-elnök társaságában együtt is ebédelt és hosszasan elbeszélgetett.