Vágólapra másolva!
Óriási az érdeklődés Gera Zoltánék szurkolóinak körében a Derby elleni futballmeccs iránt, amely a Premier League-be való feljutásról dönt. Nem csoda, hogy pillanatok alatt el is keltek a birminghami drukkereknek szánt jegyek. A WBA 33 ezer belépőt kapott a Wembleybe, de a klub tájékoztatása szerint négy óra alatt 117 ezer hívást regisztráltak a külön e célra létrehozott információs vonalakon.

Az óriási rohamot az is remekül jelzi, hogy a birminghami klubnál megötszörözték a jegyárusítással és elosztással foglalkozó stáb létszámát, akik így is nehezen boldogultak az óriási rohammal.

Geráéknak 14 ezer bérletesük van, ők természetesen előnyt élveztek a vásárlásnál, de a maradék közel húszezer belépő is pillanatok alatt gazdára talált.

A West Bromwich hétfőn mérkőzik meg a Derbyvel, és a győztes csapat jövőre a Premier League-ban szerepelhet.

A felfokozott várakozást és a nagy érdeklődést nem csak a jegyekért való őrült roham jelzi. Mint ismert, Angliában hatvanmilliós meccsnek is hívják a rájátszás döntőjét, hiszen a győztes a televíziós pénzeknek köszönhetően ennyivel könyvelhet el többet a következő egy évben.