Vágólapra másolva!
Franz Beckenbauer, a Bayern München labdarúgócsapatának első számú vezetője télen tovább akarja erősíteni az együttes keretét.

"Amennyiben sikeresek akarunk maradni, további sztárokat kell igazolnunk. Az alap megvan, de még néhány emberre szükségünk lesz" - mondta Beckenbauer, aki nem árulta el, hogy kik vannak a klub kívánságlistáján.

A Bayern a nyáron - miután a gárda a legutóbbi szezonban a bajnokság negyedik, csupán UEFA-kupát érő pozíciójában zárt - több mint 70 millió eurót költött új játékosok vételére. A kilenc új szerzemény szinte mindegyike beváltotta a hozzáfűzött reményeket, különösen a francia Franck Ribéry és az olasz Luca Toni nyújtott eddig emlékezeteset.

"Olyan szintű futballistákra van még szükségünk, mint Ribéry és Toni" - hangsúlyozta a klubvezető.

A téli átigazolási szezonban tehát biztos, hogy aktív lesz a Bayern, amelynek az egyik új szerzeménye a friss brazil bajnok Sao Paoulo 18 éves tehetsége, Breno lehet.

A német lapok korábban már tényként közölték, hogy az ifjú játékos 14 millió euróért Münchenbe költözik, Uli Hoeness, a müncheniek menedzsere ugyanakkor ezt cáfolta, s csak annyit ismert el, hogy élénken érdeklődnek Breno iránt.

A Bayern München jelenleg vezeti a Bundesligát, egy ponttal megelőzve a Werder Brement.