Vágólapra másolva!
A Lokomotiv Moszkva eladta Braniszlav Ivanovicot a Juventusnak, a szerb légióst 14 millió euróért engedte át az olasz futballcsapatnak.

Az orosz vasutasklub és a torinóiak között a hírek szerint hosszú huzavona után született meg a megállapodás a 23 éves védő átszerződése ügyében, s az alku része az is, hogy a felek a hírt csak a bajnoki szezon végén hozzák hivatalosan nyilvánosságra.

Ivanovicért, aki 61 meccsen játszott a Lokomotiv színeiben és 5 gólt szerzett, már korábbban is bejelentkezett a Juventus, 10 millió eurót ajánlva érte, ám a moszkvai klub egészen mostanáig kitartott a 15 milliós summa mellett.

Az orosz hírügynökség az eset kapcsán megjegyezte, hogy a "vasutasok" már megváltak egy-egy brazil, észt, skót, szlovák és svájci légiósuktól, de ezt már csak azért is könnyen megtehették, mert a bajnokságban jelenleg harmadik helyen álló csapat bő keretében még 16 (!) - Brazíliából, Fehéroroszországból, Ghánából, Grúziából, Horvátországból, Maliból, Nigériából, Romániából, Szerbiából, Törökországból, Tunéziából és Üzbegisztánból érkezett - vendégjátékos található.