Vágólapra másolva!
 

A Livorno megszerezte a Juventus FC középpályását, Giuliano Giannicheddát. A Villarreal CF leigazolta a Manchester United olasz csatárát, Giuseppe Rossit, miközben cserekapusa, López Vallejo a Real Zaragozába igazolt.

A várakozásnak megfelelően a Tottenham Hotspur megvette a Hertha BSC fiatal középpályását, Kevin-Prince Boatenget. A Derby County szerződtette a Portsmouth FC védőjét, Andy Griffint. Az Aston Villa új szerzeménye az U20-as amerikai válogatott védő, Eric Lichaj.

Az AS Nancy kapusa, Gennaro Bracigliano 2009-ig meghosszabbította szerződését. A Stade Rennes kiszemeltje a katari Al-Saad brazil csatára, Marcio Émerson.

Az 1. FC Nürnberg cseh középpályása, Jan Polák az RSC Anderlechtbe tart. A VfB Stuttgart szerb támadója, Danijel Ljuboja iránt a Siena érdeklődik.

A Celta Vigo brazil csatára, Fernando Baiano az újonc Real Murciába igazolt. A Manchester City megszerezte a Fiorentina bolgár támadóját, Valerij Bozsinovot.

Az AS Saint-Etienne leigazolta az Internazionale balhátvédjét, Francesco Cocót. Portugál lapértesülések szerint a Real Betis érdeklődik az FC Porto csatára, Hélder Postiga iránt.