Vágólapra másolva!
A Liverpool FC ír jobbhátvédje, Steve Finnan három évvel meghosszabbította szerződését. Az Arsenal FC svéd középpályása, Fredrik Ljungberg a West Ham Unitedbe szerződött. A Sunderland AFC megkezdte a tárgyalásokat a Wigan Athletickel az utánpótlás-válogatott balhátvéd, Leighton Baines leigazolásáról.

A CA Osasuna kameruni csatára, Achille Webó az RCD Mallorcába szerződött. A VfL Wolfsburg megszerezte a Hamburger SV középpályását, Alexander Laast.

Az Atlético Madrid 15 millió euró mellett Costinhát is felajánlotta a Benficának Simao Sabrosáért. A Bolton Wanderers közel áll ahhoz, hogy megszerezze az FC Nantes svéd szélsőjét, Christian Wilhelmssont.

A Lille OSC kiszemeltje a svéd Halmstads BK csatára, Emir Tahirovic. Az Olympique Marseille kameruni középpályása, Salomon Olembé próbajátékon szerepel a Derby Countynál. A Juventus FC felbontotta középpályása, Giuliano Giannichedda szerződését.

Az FC Schalke 04 három játékosával is szerződést hosszabbított: Marcelo Bordon 2011-ig, Mladen Krstajic 2009-ig, Manuel Neuer pedig 2012-ig írt alá. A Fiorentina 2011-ig meghosszabbította csatára, Giampaolo Pazzini kontraktusát.