Vágólapra másolva!
 

A Sevilla FC szerződést hosszabbított francia védőjével, Julien Escudével. Az FC Barcelona holland balhátvédje, Giovanni van Bronckhorst hazatért a Feyenoordhoz. A Celta Vigo román védője, Gabriel Tamas az AJ Auxerre-be igazolt. A CA Osasuna középpályása, David López az Athletic Bilbaóban kötött ki.

A Newcastle United közel áll ahhoz, hogy megszerezze a Chelsea FC kameruni focistáját, Geremit. Az Arsenal FC francia középpályását, Mathieu Flaminit a Birmingham City vinné. A Sunderland AFC leigazolta a skót Aberdeen FC védőjét, Russel Andersont.

A Valenciennes FC holland középpályása, Patrick Paauwe a Borussia Mönchengladbach játékosa lett. Az OGC Nice szenegáli csatára, Souleymane Camara kölcsönbe Montpellier-be került. A PAOK Szaloniki lengyel csatárát, Marcin Miecielt a VfL Bochum szemelte ki.

Az AS Saint-Etienne kapusa, Jérémie Janot 2010-ig meghosszabbította kontraktusát. A Benfica portugál csatárát, Nuno Gomest a Lazio vinné. Az AS Roma csatárát, Francesco Tavanót a Livorno szeretné megszerezni. A Bayer Leverkusen leigazolta az 1. FC Nürnberg szlovák középpályását, Vratislav Greskót.