Vágólapra másolva!
A Portsmouth FC legújabb kiszemeltje az izraeli Maccabi Haifa csatára, Roberto Colautti. A Reading FC balhátvédjét, Nicky Shoreyt a Newcastle United vinné. A Stade Rennes holland jobbhátvédje, Mario Melchiot a Wigan Athleticbe tart.

Az AJ Auxerre védője, Johan Radet az RC Strasbourg-ban köthet ki. Az FC Sochaux szeretné megszerezni a jelenleg klub nélküli Vikash Dhorasoót.

A VfL Bochum leigazolta a negyedosztályú SC Verl középpályását, Heinrich Schmidtgalt. A VfB Stuttgart középpályása, Christian Gentner a Bayer Leverkusenbe szerződhet. Az olasz bajnok Internazionale leigazolta David Suazót, a Cagliari hondurasi válogatott labdarúgóját.

Az Olympique Lyon kapusa, Grégory Coupet 2010-ig meghosszabbította szerződését a francia bajnokcsapatnál. A Newcastle United perui focistája, Nolberto Solano még egy évre aláírt a Szarkákhoz.

Újabb kelet-európai focista érkezett az Energie Cottbushoz: Szélesiék leigazolták a Levszki Szófia védőjét, Sztaniszlav Angelovot. Az élvonalba frissen feljutott Karlsruher SC megszerezte az SC Freiburg grúz támadóját, Alekszander Iasvilit.

www.global-soccer.eu