Vágólapra másolva!
Távozik posztjáról Tornyi Barnabás, az élvonalbeli Tatabánya Vértes Center labdarúgócsapatának vezetőedzője. Erről a tréner, valamint Török József klubigazgató közös nyilatkozatban számolt be az MTI-nek.

"Mindketten sajnáljuk, hogy egyelőre nem folytathatjuk a közös munkát. Egymást megismerve, harmonikus és kiegyensúlyozott munkával eredményesek tudtunk lenni. Ugyanakkor Török József nem tudott ígéretet tenni a játékoskeret megtartására, illetve megerősítésére, ami kiinduló helyzet lehetne az együttes eredményesebbé tételéhez. Megállapodtunk, hogy a bizonytalan helyzet miatt nem kötünk új szerződést és ideiglenesen elvállnak útjaink."

A felek abbéli reményüket is kifejezték, hogy széles társadalmi, politikai és gazdasági összefogás követi a bennmaradást, és a feltételek javításáért, a nézők színvonalas kiszolgálásáért javulni fog az anyagi helyzet.

Tornyi március közepén vette át az akkor még kieső helyen álló gárda irányítását, majd az együttes az utolsó előtti fordulóban, a REAC ellen 4-2-re megnyert idegenbeli mérkőzésen bebiztosította további első osztályú tagságát.