Vágólapra másolva!
Spanyol sajtóértesülések szerint Christoph Metzelder akár már pénteken aláírhat a Real Madrid labdarúgócsapatához. Az As című napilap ugyanakkor Ramón Calderón klubelnökre hivatkozva arról számolt be, hogy továbbra is Kaká a királyi gárda első számú célpontja.

"Vele igazi bajnokcsapat lennénk, de már most is erősebbek vagyunk a Barcelonánál" - jelentette ki a fővárosi egyesület vezetője, aki tavalyi megválasztásakor éppen az AC Milan középpályásának megszerzését ígérte.

Az El Mundo barcelonai sportújság szintén a helyi elitcsapat lehetséges szerzeményeivel foglalkozik, a lap szerint az FC Barcelona vezetői a jelenleg az Arsenalt erősítő francia Thierry Henry megszerzését tűzték ki célul a nyári átigazolási időszakra.

Mindeközben két évvel, 2011-ig meghosszabbította szerződését a Werder Bremennel Torsten Frings. A 30 éves válogatott játékos annak ellenére döntött így, hogy rendkívül csábító ajánlatot kapott az olasz bajnokság élvonalába visszajutni igyekvő Juventustól.

"Remek volt a torinóiak ajánlata, de a Werder a szívem csücske" - mondta Frings, aki tagja volt a tavalyi világbajnokságon bronzérmet nyert német együttesnek.