Vágólapra másolva!
Lapértesülések szerint megegyezett a Real Madrid és az AC Milan Ronaldóról: a brazil labdarúgó az éjszakába nyúló tárgyalások eredményeképpen az olasz élcsapatnál folytatja pályafutását.

A spanyol El Mundo úgy tudja, hogy a Fenoménnek becézett labdarúgó 6 millió euróért kelt el, míg az itáliai La Repubblica szerint a milánóiak 7 és fél milliót fizetnek a Realnak a csatár átengedéséért.

Az ügyben jó ideje zajló tárgyalásokon egészen eddig nem jutottak dűlőre a felek az anyagiakat illetően, mivel a Real Madrid ragaszkodott a 10 - majd 8 - millió eurós "lelépési" díjhoz, míg a Milan előbb csakis ingyen vette volna át Ronaldót, később 5 millió euróban jelölte meg a brazilért adandó összeg felső határát. Ami tény: a tavaly nyáron Ronaldo megvételére tett 18 millió eurós milánói ajánlatot még visszautasította a spanyol királyi klub vezetése.

Az üzletet végül is Adriano Galliani, az olasz klub alelnöke és Pedrag Mijatovic, a madridiak sportigazgatója ütötte nyélbe - írta csütörtökön internetes oldalán az El Mundo.

A 30 éves játékos állítólag már csütörtökön a lombardiai városba érkezik, hogy átessen az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon és csatlakozzék a piros-feketékhez, akikhez a tervek szerint másfél esztendőre ír alá.

A kétszeres Aranylabda-birtokos és világbajnok futballista 45 millió euróért 2002-ben a Milan városi riválisától, az Internazionalétól érkezett Madridba, itt 2008-ig érvényes szerződést írt alá, amely számára - az AFP tudomása szerint - évi 6 millió eurós fizetést biztosított.