Vágólapra másolva!
Bár a csapat kiesett, és idén csak a másodosztályban szerepel, Goran Ivanisevic mégis ugyanúgy rajong a West Bromwich Albionért, mint korábban. A horvátok wimbledoni bajnokáról korábban is köztudott volt, hogy szereti Gera Zoltánék csapatát, és rajongásának most újabb tanúbizonyságát adta, amikor elárulta, hogy a Liverpoolt is kikosarazta az Albion miatt.

A 2001-es wimbledoni bajnok a klub honlapján fejtette ki, hogy mit jelent számára a WBA: "Természetesen sajnáltam, hogy kiesett a csapat, de ez mit sem változtat az elkötelezettségemen. Kiesett a csapat, de én a másodosztályban is szurkolok a West Bromnak. Sok csapat szélnek ereszti ilyenkor a játékosait, a WBA nem ezt tette, sőt leigazolta Hartsont és Perryt, ami hatalmas erősítést jelent nekünk. Idén Liverpoolban játszottam egy tornán, és a Vörösök meginvitáltak egy túrára az Anfield Roadra. Megmutatták a stadiont, és szerették volna, ha csatlakozom a Liverpool szurkolók táborához, és ezt nyilvánosan ki is jelentem. Mondtam nekik, hogy én a West Bromnak szurkolok és ezen nem is vagyok hajlandó változtatni. Általában senki nem érti, hogy miért választottam a WBA-t, de nem szeretek magyarázkodni, azt szoktam mindenkinek mondani, hogy ez egy bonyolult és régi történet."

Goran Ivanisevic azt is elmondta, hogy eddig nem látta még élőben a West Bromot, de december 2-án a Derby County elleni bajnokin reményei szerint ott lehet majd a lelátón, hiszen az év utolsó hónapjának első napjait egy tenisztorna miatt Angliában tölti. A világhírű teniszező kijelentette: nagy vágya, hogy a West Brom táborával közösen ünnepelhesse a csapatot.