Vágólapra másolva!
Szerdán tulajdonosi taggyűlést tartottak a labdarúgó Borsodi Ligában legutóbb bronzérmes FC Fehérvárt működtető gazdasági társaságban, s ezen elhangzott, hogy a 80 százalékos tulajdonrésszel bíró Clavis Consulting Kft. el kívánja adni részesedését.

Szieben László, a cég képviseletében indoklásképpen annyit közölt, hogy "a jövőre vonatkozó gazdasági tervekben, illetve az ezekhez kapcsolódó személyi kérdésekben nem sikerült egyezségre jutni a klubon belül, és mivel nem kívántak komoly konfliktushelyzetet kialakítani, inkább a távozás mellett döntöttek". Egyúttal kijelentette, a kft. az egy éve kötött szerződésben foglaltakat teljesítette. Utalt arra, hogy az elfogadott könyvvizsgálói jelentés szerint 100 millió forint hiánnyal vették át a kft-t, amelyben jelenleg 10,5 millió forintos nyereség mutatkozik.

Gaál László ügyvezető a nyári szünet utáni első edzésen megjelent újságíróknak leszögezte, a csapat anyagi helyzete stabil. A tájékoztatóból az is kiderült, hogy jelenleg 37 játékos áll rendelkezésre, s elsősorban belőlük alakul majd ki a keret.