Élő:
Vágólapra másolva!
A The Times című lap értesülése szerint elképzelhető, hogy Jens Lehmann, az Arsenal labdarúgócsapatának német kapusa a nyártól az FC Sevillában folytatja pályafutását.

A 37 éves válogatott hálóőrnek az idény végén lejár a szerződése, márpedig Arsene Wenger vezetőedző valószínűleg tartja magát ahhoz az alapelvéhez, hogy harmincon felüli játékosoknak legfeljebb egyéves hosszabbítást ajánl. Ebből fakadóan az elmúlt években akadtak feszült hangulatú tárgyalások, így például a holland Dennis Bergkamp vagy a francia Robert Pires esetében.

Forrás: EPA

Az újság úgy tudja, hogy Lehmann a jövő év elején előszerződést köt a spanyol klubbal - az időtartamot nem közölték -, az Arsenal pedig elkezdi keresni az utódját. Jelölt már van is, Roman Weidenfeller, a Borussia Dortmund 26 éves kapusa személyében.

Lehmann 2003-ban érkezett a fővárosi alakulathoz, amellyel idén Bajnokok Ligája döntőt játszott. A német válogatottban sokáig második számú hálóőr volt Oliver Kahn mögött, az idei németországi világbajnokságon azonban ő védett.