Vágólapra másolva!

Nepáli énekesek futballoztak a modellekkel

A hírességek futballmérkőzései az utóbbi időben meglehetősen nagy népszerűségnek örvendnek, egyre-másra rendezik a különböző jótékonysági találkozókat a médiasztárok, színészek, más sportágak kitűnőségei részvételével.

Nem kivétel ez alól Nepál sem, ahol a helyi csillagok részvételével egy alapítvány megsegítésére rendeztek hasonló mérkőzést: az egyik csapatot az énekesek, a másikat a modellek alkották, és a Katmandu Post nevű újság szerint a találkozóra nem éppen a magas színvonal volt jellemző.

"A csapatok a legnagyobb összevisszaságban birkóztak egymással és a labdával: állandóak voltak a pofára esések és az ügyetlen megmozdulások" - írta a lap tudósítója, bizonyos Sneha Moktan.

"A találkozó elejét a gólínség jellemezte, és az első dolog, ami a hálóba került, nem a labda volt, hanem három álfutballista: a játékszerért folytatott küzdelemben Manchin Shakya, Dependra Dangol és Daniel Karthak egymásba gabalyodva a hálóban kötött ki."

Azért a labdarúgással is foglalkozhattak egy kicsit a felek, hiszen a végeredmény 8-7 lett az énekesek javára - pedig a modellek már 3-0-ra is vezettek, és a rendes játékidő után 6-6 volt az állás, így a találkozó sorsa csak a hosszabbításban dőlt el.