Vágólapra másolva!
Az FC Porto középpályása, Luis "Lucho" González öt évvel meghosszabbította szerződését a Sárkányokkal. A 30-szoros argentin válogatott futballista tavaly érkezett Portóba a River Plate-től, a jelek szerint mindkét fél maximálisan elégedett a közösen elvégzett munkával.

Jesuli, a Sevilla FC mellőzött támadója kölcsönbe a Real Sociedadhoz kerülhet. A baszkok külön engedélyért folyamodtak a szövetséghez azért, hogy a játékos azonnal csatlakozhasson a bajnokságban csak szenvedő gárdához, negatív válasz esetén az átigazolás csak januárban valósulhat meg.

A Sampdoria meghosszabbította középpályása, Angelo Palombo szerződését. A 25 esztendős, egyszeres válogatott futballista 2002-ben érkezett az együtteshez, új kontraktusa 2010-ig érvényes.

Az Atalanta saját nevelésű hátvédje, Giampaolo Bellini is szerződést hosszabbított. A 26 esztendős játékos már a kilencedik idényét tölti a bergamóiaknál, most 2011-ig kötelezte el magát.

A CSZKA Moszkva a télen kínai csatárral erősítene. Az orosz klub egy és negyedmillió dollárt ajánlott a Csangcsun Jatai 23 esztendős támadójáért, Du Zsen-juért - a játékos a kínai bajnokság 2006-os idényében nyolc gólt szerzett az újonccsapat tagjaként.