Vágólapra másolva!
Alig telt el 72 óra, hogy felröppent a hír, miszerint a Newcastle érdeklődik Gera Zoltán iránt, máris újabb Premier League-klubról derült ki, hogy szívesen leszerződtetné a magyar középpályást. A Daily Mirror szerdai számában arról ír, hogy Harry Redknapp, a Portsmouth menedzsere külön megfigyelőt küldött Gera miatt a keddi WBA-Queens Park Rangers (3-3) meccsre.

Joe Jordan játékosmegfigyelőnek semmi más feladata nem volt, mint Gera Zoltánt figyelni 90 percen keresztül. A Portsmouth egyébként már korábban is érdeklődést mutatott a magyar játékos iránt, hiszen a WBA egyik korábbi meccsét Tony Adams másodedző nézte meg.

Harry Redknapp menedzser egyébként más forrásból is tudakozódhat Gera képességeiről, hiszen jelenleg a Portsmouth csapatát erősíti légiósunk egykori csapattársa, a nigériai Nwankwo Kanu is. Gera nem csupán együtt játszott a West Bromban Kanuval, de minden edzőtáborban és minden idegenbeli mérkőzés előtt ő is volt a szobatársa a nigériai sztárnak, akivel kifejezetten jó viszonyt ápol.

A Portsmouth egyébként jelenleg a negyedik helyen áll a Premier League-ben, és Kanu 7 góllal első a góllövőlistán.