Vágólapra másolva!
Két évvel ezelőtt az egyik angol bulvárlap nyilvánosságra hozta, hogy Wayne Rooney korábban egy prostituálttal töltött egy éjszakát, és mindez ahhoz vezetett, hogy a támadó szakított menyasszonyával, Coleen McLoughinnal.

A másik vezető bulvárlap, a The Sun persze nem akart elmaradni riválisa mögött, így ez az újság kiderítette, hogy Rooney a Liverpoolhoz közeli Formby Point Nemzeti Parkban veszett össze barátnőjével, a heves vita végén Coleen lekapta az ujjáról az eljegyzési gyűrűt, és a susnyásba hajította.

Igen ám, de ez a gyűrű a hírek szerint 38 ezer euróba (vagyis közel tízmillió forintba került), így aztán amikor a Sun közzétette a fenti hírt, hirtelen megnőtt a nemzeti park látogatóinak a száma... Az ékszerkutatók száma olyan nagy lett, hogy a nemzeti park vezetősége szerint már komolyan veszélyeztette az ott élő - mintegy 300 példányt számláló - védett vörösfarkúmókus-populációt.

"Nincs szükségünk arra, hogy az emberek keresztülcsörtessenek az erdőn, és megzavarják a mókusokat. Arról nem is beszélve, hogy egyesek fémdetektorral jelentek meg, ami már valóban túlmegy minden határon..." - jelentette ki park szóvivője, Debbie Peers.