Vágólapra másolva!
A Vasas egy góllal nyert a Diósgyőr vendégeként a labdarúgó Borsodi Liga 7. fordulójának pénteki mérkőzésén. A diósgyőriek megszakítás nélkül ötödik bajnokijukon szenvedtek vereséget.

Borsodi Liga 7. forduló:
Diósgyőri VTK - Vasas 1-2 (0-1)
Miskolc, 2000 néző
v.: Szabó Zs.
Diósgyőr: Szalma - Mogyorósi, Rubint, Elek, Buz - Szögedi (Lipusz, 77.), Vitelki, Sipeki, Binder (Douva, 63.) - Simon A., Stanic (Foxi, 39.)
Vasas: Németh G. - Balog Zs., Pandur, Unierzyski, Tóth A. - Kincses, Németh N. (Majoros, 78.), Fehér Z. (Odrobéna, 87.), Ködöböcz - Skita (Nagy Zs., 59.), Lázok
gól: Szögedi (48.), illetve Unierzyski (30.), Tóth A. (51.)
sárga lap: Sipeki (32.), Elek (38.), Mogyorósi (46.), illetve Pandur (77.), Fehér Z. (83.)

24. perc: a hazaiak végezhettek el szabadrúgást, és a kaputól tizennyolc méterre letett labdát Sipeki tekerte a jobb felső sarok mellé.

30. perc: a vendégek szabadrúgását Lázok ívelte középre a jobb oldalról, és Unierzyski a jobb felső sarokba fejelt (0-1).

35. perc: az angyalföldiek szabadrúgását ezúttal Balog fejelte kapura, de Szalma szögletre mentett.

50. perc: Simon gurította vissza a labdát Szögedinek, aki 12 méterről a hálóba lőtt (1-1).

51. perc: az angyalföldiek jobb oldali szögletét a tizenegyes pontnál üresen álló Tóth András vehette át, majd a kapuba vágta a labdát (1-2).

68. perc: Foxi ugratta ki a félpályánál Halidout, a diósgyőri csatár azonban nagy helyzetben tizenhat méterről a kapu mellé lőtt.

92. perc: Sipeki 20 méteres lövését védte könnyedén Németh.

Mindkét együttes számára létkérdés volt a győzelem, ennek megfelelően hatalmas küzdelem zajlott a pályán, de kevés helyzettel. A harmincadik percben egy szabadrúgás után megszerezte a vezetést a Vasas, így a fővárosiak mehettek előnnyel a szünetre.

A folytatásban gyorsan egyenlített a hazai gárda, de még örülni sem volt idejük, hiszen egy perc elteltével ismét a piros-kéknél volt az előny. Ezt követően látványos mérkőzés alakult ki, a hazaiak mindent megtettek az egyenlítésért, de végül vereséggel zárták a mérkőzést.

Mobilpress / (MTI)