Vágólapra másolva!

Atlético-sálban volt a klarinétos

A futballklubok napjainkban igyekeznek minél szélesebb körű szórakoztatást nyújtani drukkereiknek a mérkőzéseken, így aztán egyre elterjedtebb, hogy a találkozók előtt, esetleg a szünetben a szurkolók különféle produkciókat láthatnak.

Néhány évvel ezelőtt a Valencia CF elnöksége az Atlético Madrid elleni rangadóra például azt találta ki, hogy a félidőben egy fúvószenekar lép fel, hogy indulókkal tartsa lázban a közönséget. A hangulat fokozása érdekében azt szerették volna, hogy a zenészek mindegyike egy Valencia-sállal a nyakában jelenjen meg a kezdőkörben, és amikor a zenekar bevonult a pályára, akkor valóban mindegyikük nyakában ott volt egy sál.

A figyelmesebb szemlélő azonban észrevehetett egy kakukktojást: az egyik klarinétos, bizonyos Antonio Sebastián ugyanis egy Atlético-sállal fújta a magáét. A zenekarvezető persze rögtön kiszúrta az esetet, és megelőzve a nagyobb botrányt, gyorsan levetette a klarinétossal az ominózus ruhadarabot.

"A fellépés előtt azt mondták, hogy mindenki hozza magával az otthoni klubsálját, de azt nem mondták, hogy annak feltétlenül valenciásnak kell lennie. Én személy szerint az Atlético drukkere vagyok, így nekem otthon a madridi egyesület ereklyéi vannak meg, tehát azt vettem magamhoz. Nem gondoltam, hogy ilyen nagy felhajtás lesz a dologból" - jelentette ki a zenész.