Vágólapra másolva!
Ha egy családon belül valaki éppen a két legnagyobb rivális klubnak szurkol, az könnyen konfliktusokhoz vezethet, ám egy brit testvérpár különleges megoldást talált a dologra, igaz, nem mindennapi körülmények között.

A belfasti Warburton testvérek közül Martin a Manchester Unitednek drukkol, testvére, Paul pedig a Manchester City fanatikusa, és az elmúlt évtizedekben rengeteget ugratták emiatt egymást, attól függően, hogy éppen melyik csapat szerepelt jobban. A minap azonban komolyra fordult a helyzet a családban, hiszen Paulról kiderült, hogy leukémiában szenved, és csak egy csontvelő-átültetés segíthet rajta.

Hamarosan arra is fény derült, hogy testvére tökéletes donor a számára, ami hatalmas szerencsének számít a szerencsétlenségben, ám Martin furcsa feltételeket szabott, amikor belement abba, hogy az ő csontvelőjét ültessék át Paulba: a két testvér ugyanis szerződést kötött, hogy az eddig a Manchester Citynek szurkoló Paulnak a jövőben be kell lépnie a Manchester United drukkereinek hivatalos szervezetébe - de csak abban az esetben, ha a City kiesik az élvonalból.

Martin állítólag maga is meglepődött, hogy testvére belement a dologba. "Korábban is sokat viccelődtünk hasonló témában, és most is csak mókának szántam a dolgot, de egyből belement. Végül is, ez volt a tökéletes lehetőség a számomra ahhoz, hogy Paul végre egy komoly futballcsapat szurkolója legyen" - nyilatkozta a donor.