Vágólapra másolva!
A Chelsea FC ír szélsője, Damien Duff minden bizonnyal a Newcastle Unitedben köt ki, a spanyol balhátvédet, Asier del Hornót pedig a Valencia CF vette meg. A Middlesbrough védője, Chris Riggott négy évvel meghosszabbította szerződését.

A Borussia Dortmund dél-afrikai támadója, Delron Buckley próbajátékon szerepel az Everton FC-nél. A Stade Rennes svéd kapusát, Andreas Isakssont a Charlton Athletic szemelte ki. A Paris Saint-Germain középpályása, Edouard Cissé 2009-ig meghosszabbította szerződését.

A Hamburger SV legújabb kiszemeltje a Werder Bremen horvát támadója, Ivan Klasnic. A Primera División újonca, a Gimnastic Tarragona leigazolta a portugál Belenenses kameruni csatárát, Zé Meyongot.

A Celta Vigo érdeklődik a Benfica középhátvédje, Ricardo Rocha iránt. Az FC Internazionale világbajnok középhátvédje, Marco Materazzi hamarosan meghosszabbíthatja szerződését. A West Ham United érdeklődik az izraeli Hapoel Tel-Aviv ghánai védője, John Paintsil iránt.

A Boca Juniors középpályása, Federico Insúa szinte biztosan a Borussia Mönchengladbachba szerződik. A Torino szeretné leigazolni a Valencia CF olasz középpályását, Stefano Fiorét, aki az előző szezonban kölcsönben a Fiorentinában szerepelt.