Vágólapra másolva!
Lassan egymást múlják felül a West Bromwich játékosai Gera Zoltán méltatását illetően. A Liverpool elleni találkozót követően előbb Nathan Ellington zengett ódákat Gerától, legutóbb pedig, az Aston Villa elleni rangadó előtt Jonathan Greening is a magyar légióst méltatta.

A technikás középpályás szerint Gera beállását követően remekelt a Liverpool ellen, és fordulatot hozott a meccsbe.

"Nem volt szerencsénk sajnos, de egy más napon talán Zoli mindkét veszélyes lövése gól lett volna, és akkor vereség helyett döntetlenre tudjuk menteni a meccset. Ez nem a mi napunk volt. Zoli viszont megmutatta, hogy visszatérése után mire képes, és most láthatjuk csak igazán, hogy milyen sokat veszítettünk eddigi távollétével. Nagyon bízom benne, hogy a héten nem lesz semmi gondja, és az Aston Villa ellen már a kezdő sípszótól számíthatunk rá. Ez azt hiszem, nem csak neki jelentene nagyon sokat, de a szurkolóknak is."

A Birmingham City hétközi győzelme miatt egyébként a WBA kieső helyre csúszott vissza, és bár sokan kongatják a csapat felett a vészharangot, Bryan Robson vezetőedző derűlátó.

"Mindenki azt mondja, hogy nekünk a legrosszabb a sorsolásunk, mivel többet játszunk idegenben, mint a vetélytársaink. Szerintem ez nem baj, mert a hajrában, egy kiesés ellen küzdő csapatnak ez néha inkább előny. Otthon a játékosok hajlamosak görcsösen, idegesen játszani, míg idegenben általában sokkal nyugodtabbak. Egyébként azt gondolom, akkor lehet esélyünk a bennmaradásra, ha a hátralévő hat mérkőzésünkből legalább négy olyan lesz, melyen nem kapunk gólt."