Vágólapra másolva!
A török Galatasaray focistái bojkottálták a csapat edzését, amiért a klub két külföldi játékosa megkapta elmaradt bérét, míg a többiek négy hónapja hiába várnak a pénzükre.

A játékosok a klub edzőpályáján tartottak gyűlést, ahol elhatározták, hogy nem edzenek. Később azonban mégis részt vettek a tréningen.

"Nem hiszem, hogy a játékosok hibáztak. De nekünk az elnökségben az a feladatunk, hogy tegyük a dolgunkat. Megpróbálunk pénzt szerezni" - nyilatkozta a klub elnöke, Ergun Gursoy.

A Galatasaray csatára, Necti Ates több újságban is hangot adott a játékosok felháborodásának, amiért két légiós, a horvát Stjepan Tomas és a szerb Sasa Ilic a többiekkel szemben megkapták pénzüket. "Ez általános dolog Törökországban. A külföldi játékosok mindig előnyt élveznek. Miért őket fizetik ki hamarabb? Mi nem ugyanazt a munkát végezzük?"- idézte a játékost a CNN török oldala.

A Galatasaray jelenleg a második helyen áll a török bajnokságban, hátránya négy pont a listavezető városi rivális Fenerbache mögött.