Vágólapra másolva!
A Liverpool FC finn védője, Sami Hyypiä 2008-ig meghosszabbította szerződését. A Bolton Wanderers érdeklődik a Fiorentina japán középpályása, Nakata Hidetosi iránt.

A VfL Wolfsburg a Fulham FC csatárát, Steve Marlet-t figyeli. A VfB Stuttgart leigazolta a a horvát középpályást, Mario Carevicet a szaúdi Al-Ittihadtól. Az RCD Mallorca a Rosenborg BK norvég csatárával, Frode Johnsennel erősítene.

A Fiorentinát az AS Roma középpályásval, Simone Perrottával hozták kapcsolatba. Az Espanyol szeretné kölcsönvenni az Internazionale holland szélsőjét, Andy van der Meydét. A Newcastle United még mindig nem tett le a Fenerbache francia csatárának, Nicolas Anelkának a megszerzéséről.

A Juventus FC állítólag Fabrizio Miccolit ajánlotta fel az AS Romának a brazil Manciniért cserébe. A Sunderland AFC megszerezte a West Bromwich Albion cserekapusát, Joe Murphyt.

Az ES Troyes a Paris Saint-Germain kameruni védőjét, Jean-Hugues Ateba-Bilayit szemelte ki. A Sevilla FC a Tottenham Hotspur mali csatárára, Frédéric Kanouté-ra vetett szemet.