Vágólapra másolva!
Hétfőtől már megvásárolhatók a jegyek a vasárnap Siófokon rendezendő Újpest-Feyenoord barátságos labdarúgó-mérkőzésre. Mészöly Géza együttese másik két neves együttessel is megmérkőzik a nyár folyamán: szerdán idegenben a Banska Bystrica ellen lépnek pályára a lila-fehérek, míg július 22-én pénteken az angol Ipswich Town látogat el a felújított gyepszőnyegű Megyeri úti stadionba.

A Feyenoord elleni 20 órakor kezdődő Balaton-parti találkozóra a belépők 2500 és 3000 forintba kerülnek, s a 12 éven aluliak ingyen tekinthetik meg a találkozót. Két helyen elővételben is jegyhez lehet jutni, a Szusza Ferenc-stadionban és a siófoki Tourinform-irodában.

A neves holland együttes előtt egy másik komoly nemzetközi erőpróba vár az Újpest FC-re, szerdán 17 órától ugyanis a Parassapuszta/Ipolyság határátkelőtől 16 kilométerre található Gyügyön a szlovák kupagyőztes és bajnoki harmadik FK Dukla Banska Bystrica lesz az Arany Ászok Liga tavalyi negyedik helyezettjének az ellenfele.

Múlt pénteken délutánra egyébként az Eurogreen cég szakemberei teljesen kijavították az Újpest FC stadionjának gyepszőnyegét, amelyet eddig is az egyik legjobb minőségűnek tartottak az országban. A partvonal melletti rész füvesítése után ezúttal a kapu előtti kikopott terület pótlására került sor.

A munkálatokat végző szakemberek elmondták: a gyepszőnyeg kifogástalan állapotban lesz a július 30-ai bajnoki rajtra, de a Debrecen és az Ipswich Town elleni barátságos mérkőzéseket is a Szusza Ferenc-stadionban játszhatják majd Tóth Norberték.