Vágólapra másolva!
Lisztes Krisztián eredetileg már a tavalyi idény után távozni kívánt a 2004-es bajnok és kupagyőztes Werder Brementől, de áprilisban súlyos térdsérülést szenvedett, így kútba estek az erre vonatkozó tervei.

A brémai vezetők akkor rendkívül nagyvonalúan újabb egy évre szóló szerződést kínáltak neki, amit a játékos elfogadott. A 28 esztendős játékmester - aki 2001-ben a VfB Stuttgarttól igazolt a Weser-partiakhoz - egy év szünet után idén áprilisban tért vissza a pályára, de nem tudott ismét stabil kezdőemberré válni a Werderben.

Az egykori ferencvárosi kedvencet megkereste az osztrák Austria Wien, ám Lisztes visszautasított Nyilasi Tibor egykori csapatának az ajánlatát, s egyelőre még maga sem tudja, hogy hol folytatja a pályafutását, ám mindenképpen egy BL-helyekért küzdő élcsapathoz szeretne igazolni.

A göndör hajú középpályás a jövőjén kívül a válogatottról és a Ferencvárosról, valamint a Real Madrid és az Argentína elleni találkozókról is beszélt az [origo]-nak adott közel négyperces videointerjújában. Tekintse meg a Lisztes Krisztiánnal készített riportunkat!