Vágólapra másolva!
Az egyik vasárnapi londoni újság szerint Michael Owen a Manchester United labdarúgója akar lenni, mivel úgy érzi, hogy a Real Madridban nem igazán számítanak a játékára. A 25 éves angol válogatott csatár egyik közeli ismerőse a News of the Worldnek elmondta: a Real már felkészült az eladásra.

"Owen tudja, hogy ez a Liverpool szurkolóinak nem esne túl jól a manchesteri szerződés, hiszen korábban bálványozták őt, azonban felkészült arra, hogy ezzel együtt kell majd élnie. Ugyanakkor nagyon szeret együtt játszani Wayne Rooneyval, ezért nagyon boldog lenne, ha a válogatott mellett klubszinten is egymás mellett futballoznának" - mondta Owen ismerőse.

A támadó szerződtetését elősegítheti, hogy a francia Louis Saha szinte biztosan az Everton játékosa lesz, így egy hely felszabadul az MU csatársorában.

Az viszont nagy kérdés, hogy Rooney, Alan Smith és Ruud van Nistelrooy mellett mennyi lehetőséghez jutna Owen. Az is igaz, hogy az elmúlt hetekben több cikk is arról szólt, a holland klasszis távozik az Old Traffordról.