Vágólapra másolva!
 

Olasz lapértesülés szerint a Real Madrid labdarúgócsapata szeretné leigazolni Gianluigi Buffont, a Juventus kapusát. A La Gazzetta dello Sport úgy tudja, hogy a spanyol klub 35 millió eurót is hajlandó lenne áldozni a válogatott hálóőrért. A sportnapilap szerint a két egyesület képviselői már tárgyaltak az esetleges szerződésről. A 25 esztendős klasszis 2001-ben a Parmából érkezett Torinóba és a szerződése 2009-ben jár le. Buffon éves fizetés 4,5 millió euró, ennél egymillióval kínált többet a Real Madrid.

A Benfica 2010-ig meghosszabbította Nuno Gomes jövő nyáron lejáró szerződését. A megállapodás azután jött létre, hogy a Dinamo Moszkva le akarta igazolni a válogatott csatárt. A 29 éves futballista 2002-ben tért vissza a Benficához, mert olasz klubja, a Fiorentina pénzügyi válságba került.

A német bajnokságban címvédő Werder Bremen leigazolta Patrick Owomoyelát, az Arminia Bielefeld német válogatott védőjét. A 25 éves futballista - akiért két és fél millió eurót fizet Lisztes Krisztián klubja - nyáron csatlakozik a brémaiak keretéhez. Owomoyela négyéves szerződést ír alá új egyesületével, amely olyan csapatokat előzött meg a játékosért zajló versenyfutásban, mint a jelenleg listavezető Schalke 04 vagy a Hamburger SV.