Vágólapra másolva!
Két héttel sérvműtétjét követően egyre biztatóbb állapotban van Gera Zoltán. A West Bromwich Albion válogatott középpályása az elmúlt napokban már egyre komolyabb terhelést kap a rehabilitációjáért felelős stábtól. Gerzson előzetesen kialakított edzéstervét még a Birminghamban ritkaságnak számító havazás sem zavarta meg.

"Hétfőn kétszer is edzettem szabadban, és a délutáni edzés közben elkezdett szakadni a hó. Annyira intenzíven, hogy mire befejeztem a nekem előírt futómunkát és labdás gyakorlatokat, már komoly mennyiség borította a pályát. Keddre megenyhült az idő, és már nyoma sem volt a hónak, ennek ellenére most a futófolyosón izzasztottak meg.

A futás mellett sok kerékpározás is szerepel az edzéstervben, de szerencsére egyre gyakrabban kerül elő a labda. Két héttel vagyok a műtét után, és kedden már lábteniszezhettem is. Három meccset játszottam, és 2-1-es győzelemmel zártam a napot.

Egyelőre mindenki úgy vélekedik, hogy a vártnál gyorsabban megy a felépülés, remélem, hogy ezen a téren nem is lesz változás. Bryan Robsonnak már mondtam, még ebben az évben szeretnék pályára lépni. Az öltözőben egyébként most komoly zrikálások célpontja vagyok, mivel eljutott ide annak a híre, hogy én nyertem a magyar Aranylabdát, és a társak persze nem hagyják ki ezt a ziccert. Szerintük a magyar újságírók biztosan csak sajnálnak a sérülésem miatt, és ezért hoztak ki elsőnek..."