Vágólapra másolva!
Az FC Sopron csapatában folytatja pályafutását Giuseppe Signori, az olasz válogatottal 1994-ben világbajnoki ezüstérmes labdarúgó. Az idény végéig szóló szerződését csütörtök délután, sajtótájékoztató keretében írta alá a csatár.

"Nagyon meggyőző volt számomra Marius Vizernek, a klub többségi tulajdonosának elszántsága, amellyel igyekszik sikerre vezetni az együttest. Ha a pénz játszotta volna a főszerepet a döntésemben, akkor az anyagilag jobb ajánlatok közül fogadtam volna el valamelyiket" - mondta a 38 éves klasszis. "Signori személyében világsztár érkezett a csapatunkhoz. Puszta jelenléte lendületet adhat. Bízom benne, feldobja a többieket, hogy egy csapatban játszhatnak vele. A csatár vagy a csatárok mögött szabadon futballozik majd" - mondta Selymes Tibor, az együttes szakvezetője.

Az 1,71 m magas futballista a Serie A-ban 344 alkalommal lépett pályára és 188 gólt szerzett. A válogatott szerelést 28-szor húzta magára, és hét találatig jutott. Hat évig futballozott a Lazio csapatában, melynek színeiben háromszor (1993, 1994, 1996) gólkirály lett. Ezt követően egy évig a Sampdoriát erősítette, majd hat esztendeig a Bologna játékosa volt. Itt fejezte be olaszországi pályafutását, tavaly az Iraklisz Szaloniki együttesébe igazolt, és öt mérkőzésen kapott szerepet, gólt nem lőtt. Görög klubjával végül szerződést bontott, mivel nem fizették ki járandóságát.