Vágólapra másolva!
A labdarúgó Borsodi Liga 7. fordulójában kétszer vezetett a bajnoki címvédő Debrecen, a Vasas azonban mindkétszer egyenlített. A második angyalföldi találat a 92. percben született.

Labdarúgó Borsodi Liga, 7. forduló:
DVSC-AVE Ásványvíz - Vasas 2-2 (1-1)
Debrecen, 7000 néző
v.: Fábián
Debrecen: Csernyánszki - Kiss Z., Éger, Máté, Szatmári (Dzsudzsák, 34.) - Dombi, Virág, Madar, Halmosi - Sidibe (Hristov, 63.), Brnovic (Hegedűs, 67.).
Vasas: Németh G. - Molnár Z., Salamon, Tóth A., Elek - Bárányos, Janjic (Füzi K., 79.), Zováth, Rósa H. (Majoros, 53.) - Lázok (Waltner, 74.), Gyánó.
gól: Sidibe (12.), Brnovic (52.), illetve Janjic (38.), Gyánó (92.)
sárga lap: Máté (22.), illetve Rósa H. (51.), Elek (61.), Salamon (90.), Waltner (93.)

12. perc: Brnovic remek ütemben ugratta ki csatártársát, a védőket faképnél hagyó Sidibét, aki bal oldalról, 8 méterről a hosszú sarokba juttatta a labdát (1-0).

38. perc: Bárányos végzett el szabadrúgást a debreceni térfél bal oldalán, mintegy 23 méterről. Miután lövése visszapattant hozzá a sorfalról, felnézett, és második kísérletével megtalálta a teljesen szabadon álló Janjicot, aki 5 méterről a debreceni kapuba helyezett (1-1).

52. perc: Sidibe fejelte a labdát Brnovic elé, a szabadon mozgó szerb csatár pedig 5 méterről a kapuba bombázott (2-1).

92. perc: Egy szögletet követően először még bravúrral védett Csernyánszki egy közeli lövést, majd a kipattanót Gyánó 10 méterről, ballal lőtte a kapu közepébe (2-2).

A mérkőzés 15 perces késéssel kezdődött, mert az angyalföldiek a nagy forgalom miatt a tervezettnél később érkeztek meg a debreceni stadionba. Az első félidőben nem volt látványos a játék, a gólok megosztása igazságosnak mondható.

Térfélcserét követően az agilisabb hazai csapat hamar megszerezte a vezetést, de előnyét nem sikerült megtartania, mert a hosszabbítás elején a szemfüles Gyánó pontot mentett a piros-kékek számára. A döntetlen reális.

(MTI)