Vágólapra másolva!
Az Arsenal FC kölcsönvette a francia SC Bastia 17 éves kameruni védőjét, Alexandre Songot. A Manchester United is érdeklődik a Sao Paulo FC brazil jobbhátvédje, Cicinho iránt. A Sunderland AFC leigazolta a Sheffield United csatárát, Andy Grayt.

A Borussia Mönhengladbach cseh középpályása, Ivo Ulich a japán Vissel Kobébe szerződött. A Fiorentina megszerezte a Perugia két játékosát, Marco di Loretót és Guilherme do Pradót.

A Bolton Wanderers a Southampton FC francia középpályásával, Fabrice Fernandesszel erősítene. A Bayer Leverkusen szeretné kölcsövenni a Feyenoord szerb csatárát, Darko Lazovicot. Az AS Monaco a CSZKA Moszvka brazil csatárát, Vágner Love-ot szerezné meg.

Az Arsenal FC állítólag felvette a kapcsolatot a Girondins Bodeaux középpályásával, Rio Mavubával. Az RCD Espanyol csatára, Dani a görög Olympiakoszhoz szerződött. A Middlesbrough FC válogatott szélsője, Stewart Downing két évvel meghosszabbította szerződését.

Az Arsenal FC fiatal középpályása, Francesc Fabregas 2011-ig írt alá az Ágyúsokhoz. A Chievo Verona három új labdarúgót is igazolt: Giovanni Marchese és Andrea Mantovani a Torinóból, Lorenzo Squizzi pedig a Perugiából érkezett. Az AS Romától távozó veterán csatár, Marco Delvecchio az AC Parmánál szerepel próbajátékon.