Vágólapra másolva!
Az Olympique Marseille kölcsönvette a spanyol másodosztályú Rayo Vallecano csatárát, Daniel Lucast. Az Everton FC kétéves szerződést kötött az olasz védővel, Alessandro Pistonéval, akit a nyár elején egyszer már elküldtek a klubtól.

Az Arsenal FC kiszemeltje a hírek szerint az AS Roma francia középpályása, Olivier Dacourt. A Girondins Bordeaux új szerzeménye a PSG egykori csatára, Laurent Leroy. A Paris Saint-Germain tunéziai középpályása, Szalim Ben Asur Dragóner Attila csapattársa lett a Vitória Guimaraesnél.

A Schalke 04 védője, Christian Pander 2008-ig meghosszabbította szerződését. A VfL Wolfsburg dán védője, Thomas Rytter a Bröndby IF-ben köthet ki. Az Olympique Lyon szélsőjét, Florent Maloudát a Bayern München és a Manchester United is figyeli.

A Liverpool FC a hírek szerint bejelentkezett a Sevilla FC brazil jobbhátvédjéért, Daniel Alvesért. Az RCD Mallorca hatodik új szerzeménye az argentin Instituto Córdoba focistája, Adrián Peralta. A Bolton Wanderers a török Besiktassal tárgyal a spanyol védő, Juanfran leigazolásáról.

A Lazio leigazolta a Bologna FC albán csatárát, Igli Tarét. A Stade Rennes 2007-ig meghosszabbította svájci csatára, Alexander Frei szerződését. A Lille OSC megszerezte a marokkói Raha Casablanca balszélsőjét, Hisam Abuseruant.