Vágólapra másolva!
A Deportivo Alavés megszerezte az Arsenal FC dán védőjét, Sebastian Svardot, aki legutóbb kölcsönben a Bröndby IF-ben futballozott. Az RC Strasbourg 2008-ig meghosszabbította csatárának, Mickael Pagisnak szerződését.

A Galatasaray fő kiszemeltje az Arsenal FC francia középpályása, Robert Pires. A Newcastle United walesi csatára, Craig Bellamy a Blackburn Roversbe tart.

A Newcastle ajánlatot tett az Internazionale török középpályásásáért, Emre Belezogluért. A Liverpool FC francia védője, Djimi Traoré 2006-ig meghosszabbította szerződését.

A Girondins Bordeaux megszerezte az ifjúsági válogatott portugál védőt, Vasco Fernandest az Olhaenensétől. A Toulouse FC középpályása, Stéphane Dalmat iránt a Racing Santander is érdeklődik.

A Hertha BSC magyar középpályását, Dárdai Pált az Arminia Bielefeld csábítja. Az MSV Duisburg megegyezett a Dynamo Dresden szlovén támadójával, Klemen Lavriccsal.

Az Internazionale argentin csatárát, Julio Cruzt a River Plate szeretné hazacsábítani. A Juventus a Benfica jobbhátvédjét, Miguelt igazolná le. A Tottenham Hotspur kameruni focistája, Timothée Atouba a Hamburger SV-ba tart.

A Premier League újonca, a Wigan Athletic az SC Bastia védőjével, Pascal Chimbondával tárgyal. A Tottenham Hotspur válogatott kapusa, Paul Robinson hosszútávú, hét évre szóló szerződést kötött klubjával.

A Cádiz CF megszerezte az FC Porto védőjét, Mário Silvát. Az RC Deportivo leigazolta a Racing Santander középhátvédjét, Juanmát. Jari Litmanen, aki legutóbb a Hansa Rostockban játszott, a Malmö FF csapatában folytatja. A brazil Luis Fabiano az FC Porto mezét a Sevilláéra cserélte.